Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Henvisning:

For å bli pasient hos oss må du ha type 1-diabetes og være over 18 år.

Din nåværende sykehuslege  kan henvise, og du trenger ikke oppgi noen grunn til hvorfor du vil bytte behandlingsteam.

Vi har samarbeidsavtale med regionalt helseforetak Helse Sør-Øst, slik at ved kapasitetsbegrensninger vil pasienter fra opptaksområde Helse Sør-Øst kunne bli prioritert. 

Opplysninger vi trenger:

Det er viktig at henvisningen gir opplysninger om hva du ønsker hjelp til, hvilke medisiner og hjelpemidler du bruker, eventuelle tilleggssykdommer du har, din HbA1c-verdi og eventuelle andre ting som kan ha betydning for din helse eller livssituasjon.  

Når får du svar:

Henvisninger vurderes  fortløpende, og hvis vi har ledig kapasitet vil du innen 10 virkedager få brev med informasjon om time og hva vi kan tilby deg. Som pasient hos oss får du en fast lege og fast sykepleier, samt tilbud om kurs, grupper og kontakt med klinisk ernæringsfysiolog og psykologspesialist ved behov. Som et ledd i behandlingen vil det bli satt opp en plan med individuelle behandlingsmål. 

Evaluering:

Etter en tid (ca 2-3 år) vil vi i samråd med deg evaluere effekten av behandlingen du har fått. Dette for å vurdere om du skal fortsette hos oss, eller om du skal henvises tilbake til din nærmeste sykehus-poliklinikk for videre diabetesoppfølging der. Dette fordi vi har stor pågang av nye pasienter.

Pris/takster:

Våre priser følger det offentlige takstsystemet for egenandeler og frikort.

Vi er en kontantfri virksomhet, og kan kun ta betalt med kort eller Vipps.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn