Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vil du hjelpe oss å hjelpe barn med diabetes i Tadsjikistan?

Life for å child er en organisasjon som gir hjelp til ca 17.000 barn med diabetes, fordelt på 46 land. Et av disse landene er Tadsjikistan, hvor de sørger for grunnleggende informasjon om sykdommen og livsnødvendig insulin. Insulin er dyrt og vanskelig å skaffe i dette landet. Det vil si at mange får for lite insulin og utvikler komplikasjoner som nedsatt syn, nyresvikt og hjerte/karproblemer i svært ung alder. Vi samler inn penger til organisasjonen, slik at blant annet insulin kan bli tilgjengelig for barna.

Vår delegasjon

Vår delegasjon: Fra venstre klinisk ernæringsfysiolog Kari Saxegaard, barnelege og leder av Barnediabetesregisteret Torild Skrivarhaug, sykepleier Aasa Løvfald, stud.med. Mathias Haugvik, klinisk ernæringsfysiolog Severina Haugvik.

Slik kan du gi ditt bidrag: 

Du kan gi ditt bidrag på konto 1503.65.78774, eventuelt Vipps #138379, så overfører vi til organisasjonen. Du kan lese mer og/eller donere direkte ved å følge denne linken: https://lifeforachild.org/donate/

Les mer om prosjektet og senterets studietur til Tadsjikistan ved å klikke på linken under.

Les mer
Tadsjikistan
Tadsjikistan grenser blant annet til Kina i øst og Afghanistan i sør. Dushanbe er hovedstad.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn